به گزارش خبرنگار مهر، یوسف آرمودلی عصر پنجشنبه در حاشیه همایش محیط زیست پایدار در استان سمنان با کاهش شدت انرژی و تشکیل بازار کربن به خبرنگاران در سمنان گفت: با تکمیل و بهره برداری این ۳۵ توربین وارد مدار تولید می شوند.
وی گفت: در یک سال و نیم اخیر با کمک شرکت های برق منطقه ای و توزیع برق استانها، ۱۴ مگاوات نیروگاه خورشیدی (فتوولتائیک) در کشور ایجاد و به بهره برداری رسیده و امیدواریم در سالهای آینده این مقدار به دو تا سه برابر افزایش یابد.
مدیر عامل سازمان انرژی های نو، در حالی از تامین برق منطقه سیستان و بخشی از نیازهای برق كشور با استفاده از بادهای ۱۲۰ روزه در این منطقه خبر می دهد كه قرار است ۲۴ و ۲۵ دیماه امسال، اولین كنفرانس ملی انرژی های تجدیدپذیر و توسعه پایدار در دانشگاه زابل برگزار شود.
آرمودلی با تاكید بر نقش تعیین كننده اصلاح قیمت برق در توسعه انرژی های تجدیدپذیر در كشور، خواستار تعیین قیمت های متفاوت برق تولیدی از انواع انرژی های تجدیدپذیر شد و تامین مابه تفاوت قیمت تكلیفی و قیمت تمام شده انرژی الكتریكی از سوی دولت را گامی اثربخش در راستای توسعه انرژی های تجدیدپذیر عنوان كرد.
وی، سمنان را نیز برای تولید برق با استفاده از منابع تجدیدپذیر دارای ظرفیت بالایی دانست و گفت: این استان می تواند تا پنج هزار مگاوات برق با استفاده از انرژی باد تولید کند.
مدیر عامل سازمان انرژی های نو در ادامه به فعالیت های بخش تحقیقات سانا اشاره كرد كه در چارچوب تعیین شده معاونت تحقیقات شركت توانیر و از محل بودجه این شركت، فعالیت های مربوط به تحقیقات در بخش انرژی های تجدیدپذیر را مدیریت و اجرا می كند.
آرمودلی، روابط عمومی و بخش آگاه سازی را از بخش های فعال سانا عنوان كرد و با اشاره به نمایشگاه های متعددی كه به وسیله این بخش در سطح كشور اجرا می شود، بازدید از سایت ها و آشنایی مردم با انرژی های تجدیدپذیر از طریق رسانه ها را از فعالیت های آن برشمرد.
وی گفت: مطالعات خوبی در استان سمنان صورت گرفته و در بخش انرژی خورشیدی شرایط بسیار خوبی وجود دارد و نیز در بخش استفاده از انرژی باد در نظر است ۱۱ دکل بادسنجی در ۱۱ نقطه این استان نصب کنیم.
مدیر عامل سازمان انرژی های نو (سانا) تکمیل مطالعات مکان سنجی و بررسی شرایط منطقه را از جمله اقدامات این سازمان بیان کرد و گفت: یک دکل تولید برق بادی در منطقه دامغان نیز نصب شده است.
آرمودلی گفت: ایران در امور علمی و مهندسی تولید انرژی های نو از استانها پیشرو منطقه و جهان است و دو کارگاه تولید توربین های بادی و سه تا چهار واحد تولید سامانه های تولید برق خورشیدی در کشور فعال هستند.
مدیر عامل شرکت توزیع برق استان سمنان نیز در این گفتگو اظهار داشت: در این استان نیروگاه های برق خورشیدی به ظرفیت ۴۱۸ کیلووات ایجاد و فعال است.
سید محمد موسوی زاده با تاکید بر وجود ظرفیت بالا در استان سمنان برای تولید انرژی های نو گفت: ایجاد این نیروگاه ها علاوه بر کاهش مصرف سوخت های فسیلی موجب جلوگیری از آلایندگی هوا و مشکلات زیست محیطی می شود.
وی با اشاره به ایجاد نیروگاه خورشیدی برق در شرکت توزیع برق سمنان افزود: این نیروگاه در سه سال اخیر ۳۰ هزار کیلووات برق تولید و مانع ورود ۲۳ تن گاز آلاینده شده است.
همایش محیط زیست پایدار با کاهش شدت انرژی و تشکیل بازار کربن با حضور جمعی از مسئولان صنعت برق کشور و استان سمنان و کارشناسان و صاحبنظران در شرکت توزیع برق سمنان برگزار شد.
نظر شما